Sofia Nizharadze - We Are All (2014)

1 stem

Georgiƫ
Soul
Uitgebracht in eigen beheer

1. No Way Out (3:47)
  2. Hero (3:30)
  3. Why Won't You Love Me (4:10)
  4. When We Danced (4:20)
  5. We Are All (4:24)
  6. Without Your Love (3:50)
  7. The Reason I Go On (4:00)
  8. Shine (4:06)
  9. So in Love (3:43)
  10. Call Me (3:16)
  11. Without Your Love [Remix] (4:13)
  12. Two of a Kind (4:38)
avatar van Emile93
Sofia Nizharadze deed in 2010 mee met het Eurovisie Songfestival voor haar land Georgië met het nummer 'Shine', een prachtige powerballad met tijdens de uitvoering op het festival een nogal lastige choreografie. De combinatie van zang- en dans deed ze ongelofelijk goed en daardoor is ze bij me blijven hangen. Bij toeval zag ik dit album op Spotify staan, dus ben ik het gaan luisteren. Shine staat er ook op, maar dit is een alternatieve versie die veel minder imposant is en minder indruk maakt dat de Songfestival-versie.

Sofie beschikt over een prachtige en krachtige stem, maar om de een of andere reden komt het op dit album niet helemaal uit de verf. De nummers zijn niet echt interessant en blijven niet hangen. Het album zal ik dan ook niet opnieuw opzetten, want daarvoor is het simpelweg niet boeiend genoeg. Jammer! Ze kan beter!