The Concretes - In Colour (2006)

Zweden
Label: Licking Fingers

1. On the Radio (3:23)
  2. Sunbeams (3:24)
  3. Change in the Weather (2:53)
  4. Chosen One (3:09)
  5. Your Call (3:29)
  6. Fiction (6:02)
  7. Tomorrow (3:44)
  8. As Four (2:32)
  9. Greydays (4:43)
  10. Way of Life (5:02)
  11. Ohh La La (2:59)
  12. Song for the Songs (3:49)
avatar van titan
titan (crew)
Dit album heeft zo zijn leuke momenten, maar als geheel is het een stuk minder catchy dan zijn titelloze voorganger. Jammer. 3*.

Vandaag album geluisterd, en ik vind het een leuk plaatje.

Travisaholic!
Klinkt leuk allemaal, maar 't is verder maar matigjes.

Leuk trouwens dat Romeo van The Magic Numbers op het nummer Your Call verschijnt.

ik vind dit erg leuk! 4 sterren van mij

avatar van otherfool
Het begin- en slotnummer vind ik tamelijk briljant, maar er tussendoor staan te weinig songs die me overtuigen. Nu ja, Sunbeams dan misschien. Wel sympathiek, maar waarschijnlijk geen blijvertje in huize otherfool dus.

2,5*.

avatar van Madjack71
Een alleraardigst en schattig plaatje zou ik welhaast willen zeggen. De opener On the Radio zet al meteen de toon en doet mij ook aan de blijheid van The Monkees denken, die gemoedelijke sfeer weten ze over het geheel wel redelijk vast te houden. Niet groots of erg opvallend, maar zeker vermakelijk.