Dizzy Wright - State of Mind (2014)

Label: Funk Volume

1. State of Mind (3:28)
  2. Everywhere I Go (3:25)
  3. Reunite for the Night (3:51)
  4. Too Real for This (3:28)

met Rockie Fresh

5. Nuttin' 'Bout Me (3:44)
  6. New Generation (4:38)
  7. Calm Down (4:48)
FelipeGutiérrez
Zijn laatste tape was redelijk goed. Ben benieuwd naar deze EP.

dizzy is de toekomst

avatar van Harderwiek
Prima EP, maar vind Dizzy niet erg onderscheidend en na deze 7 nummers begon hij al wat te vervelen.

avatar van Oortrommel
Heerlijke EP. Ik kan er (nog) niet helemaal de vinger op leggen wat het is wat me aanspreekt bij Dizzy Wright. Ik denk dat het het feit is dat zijn muziek een naïeve, jeugdige positiviteit uit weet te stralen.

Het enige nadeel van Dizzy Wright is dat hij de neiging heeft om bij erg lange luisterbeurten (te) weinig variatie te kunnen neerzetten, iets wat bij zijn The Golden Age erg opspeelde (na nummer 12 haakte ik veelal af).

Gelukkig laat hij zien met de juiste producties en uitstapjes naar andere thema's ook op momenten anders uit de hoek te komen. Wat dat betreft stemt deze EP me hoopvol voor zijn debuut.