Dälek - Streets All Amped (2006)

Hip-Hop / Electronic
Label: Ad Noiseam

1. Streets All Amped (3:52)
  2. Ascension (4:32)
  3. Maintain (3:34)
  4. Back to Burn (7:27)
avatar van Onderhond
Toch één van de charmes van het Ad Noiseam label. Dan weer dark ambient, dan weer industrial, dan weer IDM, dan weer breakcore ...

Met Mad E.P. en Mothboy werden er al enkele stappen richting hip-hop gezet, met Dälek iets duidelijker nu.

Sietse
Dälek is tof, dit moet ik horen.

Hun album met Faust is echt super.

avatar van tovenaar
Ad Noiseam Website schreef:
Never short of talent, this act has now approached its sound from a new angle, placing the vocals more in the background than ever before since their “Necro Negro Nekros” album, and adding more details to their colossal wall of sound.

Nah, het is een fijne plaat hoor, maar dit is toch niet helemaal waar meneer Chevreux. De vocals zijn op z'n samenwerkingsplaat met Kid606 een stuk verder naar achteren gedrongen dan op deze release. Dit is weliswaar niet het beste werk van Dälek, maar gewoon een solide release. Jammer dat die Larvae remix van Forever Close my Eyes er niet bijgezet is, maar dan zou die natuurlijk niet meer uniek zijn op de AN verzamelaar. Ik mis hier op deze plaat wel een uitschietertje.

avatar van FlyLo
Sterke EP, jammer genoeg had ik de tracks al gehoord op dit album.

Zou een (veel) hogere waardering krijgen als ze een volledig album op dit niveau hadden gemaakt.