Kowai - Dissonance (2014)

Metal / Folk

7. Earth Below (3:50)
  8. Undisgraced (4:32)
  9. Ice Cold Sun (6:21)
avatar van Ayreonfreak
Ongelooflijk dat dit nog maar één stem heeft opgeleverd (toevallig die van mij;-). Echt een goede plaat, hoewel de liefhebber van het genre dit wat bekend in de oren klinkt. Maar als het al gekopieerd is, dan is het wel op een niveau waar je u tegen zegt. Dit is simpelweg in het verkeerde decenium gemaakt, anders had het ongetwijfeld meegelift op de Within Temptation hype.
Ben je liefhebber van Within Temptation, Nightwish, Epica en After Forever, dan is dit gewoon een prima aankoop!

avatar van pos
pos
Ik heb het wel een beetje gehad met die female fronted bandjes maar dit is inderdaad weer een plaatje wat wel overeind blijft. Uitmuntende zangeres !! En dat weer uit ons eigen landje.