Mell - My Name Is Mell (2014)

1 stem

Uitgebracht in eigen beheer

1. Heavy on My Heart
  2. Learned a Lot
  3. Ready for Loving You
  4. The One and Only
avatar van Emile93
Recent was Melanie Jonk (artiestennaam Mell) bij De Wereld Draait Door te gast om te praten over 50 jaar palingsound. Hier bracht ze een kort stukje van Ready For Loving You ten gehore, en vanaf dat moment was ik om.
De kleindochter van Piet Veerman (zanger van The Cats) heeft een prachtige stem die mooi emotie over kan brengen! Dit bewijst ze zeker in het nummer Ready for Loving You, maar ook in het prachtig gecoverde nummer Learned a Lot (origineel van Amos Lee). One And Only is een cover van Adele en is op eigen wijze prima gecovered. Alleen Heavy On My Heart (een origineel nummer) kan ik nog niet zo goed plaatsen. Na een paar eerste luisterbeurten vond ik het een beetje saai.

Al met al weet Mell zichzelf prima te presenteren op deze live-opgenomen EP. Ze heeft zeker de potentie om een veel groter publiek te bereiken met haar prachtige stem! Ze mag dan wel uit Volendam komen, de palingsound is gelukkig niet haar stijl!