The Sunshine Underground - The Sunshine Underground (2014)

Electronic / Rock
Label: Lovers

1. Start (5:53)
  2. Finally We Arrive (4:08)
  3. Nothing to Fear (3:53)
  4. Don't Stop (5:06)
  5. Battles (7:07)
  6. Nightlife (4:21)
  7. The Same Old Ghosts (6:25)
  8. It Is Only You (6:07)
  9. Turn It On (3:29)
  10. Here Comes the Storm (4:55)
avatar van Sunderland
Een nieuwe van TSU! Het vorige album vind ik al lange tijd een topper en ik heb weinig medestanders heb ik gemerkt. Met dit album proberen ze het over een iets andere boeg te gooien; wat meer electronic verwerkt in hun muziek.

Een eerste geluid van dit album is hier op te vangen: Don't Stop

Je hebt gelijk Sunderland. Het vorige album was echt heel erg goed. Ik hoop deze nieuwe plaat komende week in mijn bezit te hebben. It is only you en Don't stop zijn wel erg lekker.

avatar van Sunderland
Inderdaad meer synthesizer dan op het vorige album maar toch nog altijd op hun vertrouwde ingredienten die mij goed smaken: uptempo, catchy en ik ben een fan van zijn stem. Niet zo sterk als het vorige album maar toch nog altijd een ruime voldoende.

Best een goed album dit. Inderdaad is het iets minder dan het vorige. Maar staan toch genoeg goede songs op.