Bestial Warlust - Vengeance War 'Till Death (1994)

Australiƫ
Label: Modern Invasion

1. Bestial Warlust (3:41)
  2. Dweller of the Bottomless Pit (4:18)
  3. Satanic (4:47)
  4. Heathens (3:54)
  5. Hammering Down the Law of the New Gods / Holocaust Wolves of the Apocalypse (5:30)
  6. Storming Vengeance (3:21)
  7. At the Graveyard of God (6:02)
avatar van Haunted
Bedankt voor het toevoegen! Ik had hem een tijdje geleden proberen toe te voegen maar dat was schijnbaar niet gelukt maar was het ook helemaal vergeten.

Verder is dit een lekkere brute death metal plaat uit Australië die ik destijds zeer regelmatig heb gedraaid en als één van de weinigen nog steeds wel eens. Zeker de eerste twee nummers knallen er lustig op los. Volgens mij was "War Metal" de term die ze zelf hanteerden en dat is zeker niet misplaatst. Voorheen (1990-1993) waren ze bekend als Corpse Molestation.

avatar van Fleppie
Haha, wilde hem jaren geleden al toevoegen, maar ben er te lui voor.
Fijn dat het eindelijk gebeurd is , want dit album behoort tot m'n top 5 van de gehele jaren '90. Geheel in stijl van landgenoten Sadistik Exekution, dus zeer extreme black/death metal, maar met een produktie die doet denken aan Venom's Welcome To Hell. Onnavolgbaar aggressief (hoewel nu niet origineel meer en in tempo inmiddels al lang/allang overtroffen), maar toch zijn de nummers goed hoorbaar en duidelijk van elkaar te onderscheiden in deze Barbaarse chaos.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Fleppie schreef:

ps: Hopelijk wordt het 2e album (Blood & Valour) ook geplaatst..

Is ingediend bij The Crew

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)