T.Raumschmiere - Radio Blackout (2003)

Duitsland
Electronic
Label: Novamute

1. I'm Not Deaf, I'm Ignoring You (1:58)
  2. Monstertruckdriver (3:33)
  3. Someday (4:29)
  4. The Game Is Not Over (3:42)

met Miss Kittin

5. Drown in the Sea While Watching the Stars (4:05)
  6. Rabaukendisko (3:31)
  7. Wir Kinder vom Bahnhof Strom (4:50)
  8. A Million Brothers (Blah Blah Blah) (3:48)

met MC Soom-T

9. Querstromzerspaner (5:43)
  10. Radio Blackout (4:14)
  11. Musick Boy (3:11)
avatar van Goodfella
Ken alleen The Game is Not Over en Monstertruckdriver, die eerste is wel verschrikkelijk gaaf, met een erg aanstekelijke melodie.

avatar van John Doe
Vind ik nou ook, originele melodie, lekker slepend, beste nummer. Waarom staat bij dit album dat het uit de VS komt, is de maker verhuist? Hij praatte iig goed Engels bij het interview voor pinkpop.

Toch raar dat ik dit weet te waarderen .

avatar van John Doe
Mwa, zit wel een rockkantje aan kwa muzikale emotie. Dit trekt aardig wat rock liefhebbers volgens mij.

Electro_
The Game Is Not Over klinkt echt ontzettend lekker. Best een origineel album dit.

Theu Game Is Not Oveuh
Hehe,zalige elektro-track.

Het album op zich ken ik maar half. Niet zo bijzonder.

avatar van musicfriek
Door de Dance KO het nummer Monstertruckdriver leren kennen. Wel een erg vette track zeg!

avatar van brooklyn
probeer this game is not over ook eens...

Ja, dat is het hoogtepunt van dit album.

Electro_
Dat begin vind ik wel érg flauw hoor. Een soort slap aftreksel van een Soulwax-nummer, het is het gewoon net niet.

Je kunt ook van het eerste nummer zeggen dat het gejat is van de heideroosjes.

Maar wel leuke muziek 3,5*

Ik denk dat de Heideroosjes het ook niet zelf hebben verzonnen...

avatar van mstb
Valt wel mee dit album. Ik vind de muziek van T.Raumschmiere net ietsje te saai om een ganse cd met aandacht te beluisteren, maar de nummers van deze cd afgewisseld met andere dance zullen op feestjes wel aanslaan. 3 sterren omdat de nummers wel leuk zijn, maar ik het net te langdradig vind mede doordat er zo goed als zelden zang in voorkomt.

Hope Sandoval
Vooral live, met band, GEWELDIG.

avatar van mstb
Goodfella schreef:

vind ik ook een schitterende schijf, the game is not over. Heb de cd nalange tijd nog eens vanonder het stof gehaald. en is toch beter als de vorige keer dat ik er heen luisterde aan men reactie te zien.

avatar van Collect Call
Ik ken dit album niet maar monster truck driver staat ook op elektrokuted van dr. lektroluv. Gruwelijk nummer met daarop aansluitend the game is not over met miss kitten. Vette shit!

avatar van RogerV
Gevalletje lekker lomp.

MOnstertruckdriver is natuurlijk wel het leukste nummer.

avatar van coldwarkids
Monstertruckdriver blijft na 21 jaar nog steeds een banger!