KISS - You Wanted the Best, You Got the Best!! (1996)

Label: Mercury

1. Room Service (3:38)
  2. Two Timer (3:15)
  3. Let Me Know (3:38)
  4. Rock Bottom (3:34)
  5. Parasite (3:39)
  6. Firehouse (4:01)
  7. I Stole Your Love (3:33)
  8. Calling Dr. Love (3:36)
  9. Take Me (3:08)
  10. Shout It Out Loud (3:15)
  11. Beth (2:34)
  12. Rock and Roll All Nite (4:06)
  13. Kiss Tells All (17:33)
Empyrium
Verzamelaar die aan het begin van de Reunie Tour in 1996 werd uitgebracht. Een aantal nummers van Alive! en Alive II en nog nooit eerder uitgebrachte live versie's van Room Service, Two Timer, Let Me Know & Take Me. Volgens het boekje opgenomen in 1975 en 1976, volgens mijn oren verneukt in de studio in 1996. De stemmen uit '75/'76 zijn vervangen door het inmiddels andere stemgeluid van de heren een dikke 20 jaar later...... hoezo geen respect voor de fans....KISS Tells All is een veer in eigen reet onder het mom van een interview met Jay Leno.

Casino Boogie
Voor dit product moeten de heren Kiss zich doodschamen. Het enige redelijke is de hoes. De "nooit uitgebrachte nummers" behoren tot de catagorie bagger.

"Two Timer" is zelfs nog nóóit live gespeeld, dus waar die liveversie vandaan mag komen.. zal wel een soundcheck zijn geweest. Dat interview vind ik wat teveel van het goeie.. dan hadden ze beter nog wat livetracks kunnen toevoegen.