Mike Tramp - Remembering White Lion (1999)

Denemarken
Label: Deadline

1. All the Fallen Men (4:45)
  2. Warsong (5:49)
  3. El Salvador (4:59)
  4. Wait (7:00)
  5. Little Fighter (4:55)
  6. When the Children Cry (6:19)
  7. Fight to Survive (6:23)
  8. Living on the Edge (5:41)
  9. She's Got Everything (4:27)
  10. Lonely Nights (4:57)
  11. Broken Home (5:47)
  12. Till Death Do Us Part (3:45)
avatar van Bart_86
Nummers van White Lion in een compleet nieuw jasje gestoken door WL-voorman Mike Tramp. Het resultaat is dat de klassieke White Lion sound weg is, en de nummers bijna allemaal een stuk gladder en pop-achtiger zijn geworden.
Bijvoorbeeld de grote hits WAIT en WHEN THE CHILDREN CRY zijn bijna niet terug te herkennen en de akoestische versie van de prachtige ballad Till Death Do Us Part is toch een stuk minder gevoelig als het origineel en word een stuk sneller gespeeld. Beetje jammer.
De nieuwe versies zijn verder wel erg leuk, maar de originelen blijven toch de originelen, deze cd geeft dus niets extra's en is daarom vooral leuk voor de liefhebber/verzamelaar.

Waren deze songs origineel, dan had ik er misschien wel 4 sterren voor overgehad, maar aangezien dit niet het geval is kan ik niet hoger geven dan 3*.

Leuke plaat, maar inderdaad, de originele versies blijven toch beter.

avatar van vielip
Aanrader is het laatste album van Mike Tramp; Stand your ground!!