Kenny Loggins - High Adventure (1982)

Label: Columbia

1. Don't Fight It (3:38)
  2. Heartlight (3:57)
  3. I Gotta Try (3:53)
  4. Swear Your Love (5:09)
  5. The More We Try (4:01)
  6. Heart to Heart (5:22)
  7. If It's Not What You're Looking For (4:40)
  8. It Must Be Imagination (5:39)
  9. Only a Miracle (5:16)
Nog geen reacties?? Toch een hele aardige plaat met een paar puike nummers. Michael Mc Donald en David Sanborn leuken het geheel ook nog eens op.

avatar van gaucho
...en Steve Perry, niet te vergeten! Duet in het rockende Don't fight it.

Ja hoor, best een leuke plaat. Iets meer pop-rock gericht dan zijn voorgaande solo-albums, maar zeer goed te verteren. Heb altijd een zwak gehad voor de single Heartlight. Lekkere meezinger; jammer dat het nooit echt een hit is geworden.
I gotta try ken ik ook in de versie van Michael McDonald, maar die wijkt weinig af van deze versie. McDonald kwam er in hetzelfde jaar mee op de proppen, op zijn eerste solo-album. Hij was er dacht ik net iets eerder mee. Maar ze samen het samen geschreven, dat maakt het geschikt voor beider gebruik.

avatar van gigage
I can't hold back , I'm on the edge, oh, zit ik nog met Survivor in mijn hoofd bij Heartlight. De belachelijke " wereldsterren" album art zit dit plaatje behoorlijk in de weg. Kenny heeft gewoon een prettige stem om US pop rock te zingen dus een wat fantasievollere hoes zonder de föhnboy had het album wel goed gedaan.
Voor AOR liefhebbers een spin waard.

avatar van Twinpeaks
Wel heel erg een product van zijn tijd. Niks mis mee op zijn tijd , maar het doet wat knullig aan. De composities zijn wel ok en muzikaal kleurt men het aardig in. Heb me er ook geen buil aan gevallen want 0,50 cent op cd bij de kringloop is natuurlijk niks. Leuk om te horen in de wisselaar , maar gericht luisteren gaat dit niet worden, daarvoor is het mij te niemendallerig. Ook de hoes is natuurlijk over het randje.2en halve ster met moeite .