VOF De Kunst - Dikkertje Dap (1990)

Alternatieve titel: Bekende TV-Liedjes van Annie M.G. Schmidt

Label: Weton Wesgram

1. Dikkertje Dap (2:52)
  2. Meester van Zoeten (2:09)
  3. Juffrouw Scholten (2:38)
  4. Pippeloentje Gaat Naar Engeland (2:06)
  5. De Brievenbus Wou Niet Meer (2:42)
  6. De Katten Gaan Naar Londen (2:37)
  7. Beertje Pippeloentje (1:15)
  8. De Mooiste Bloemen (3:02)
  9. Het Fluitketeltje (2:54)
  10. De Poedelman (2:36)
  11. Zeven Motten (2:40)
  12. Een Tante en een Oom in Laren (3:00)
avatar van Paap_Floyd
Ah, deze plaat bedoel ik. Als kind erg veel gehoord. Tijdens Top 2000 in Concert 2005 deed Nol Havens ook een optreden. En tussendoor deed hij nog even Dikkertje Dap. Nou die hele zaal meeblehren! Geweldig, allemaal waren we weer klein. Ik kan ze allemaal nog meezingen hier, geweldig, ookal vind ik Nol een vervelende stem hebben. 3* toch

avatar van rudiger
toen wij klein waren luisterden wij naar de liedjes van ja zuster nee zuster , maar daar staat niets van op mm.

Yeeh jeudgherinneringen! 4 sterren!

Is er nooit een cd verschenen met Suzanne en 1 Kopje Koffie erop?

avatar van YellowSubmarine
kaztor schreef:
Is er nooit een cd verschenen met Suzanne en 1 Kopje Koffie erop?

Ja zeker wel, Monsterhits. Deze heb ik net toegevoegt aan musicmeter.

Over het album, leuk! Jeugdsentiment! Zeker wel 3 sterren. Ooit als klein jochie van sinterklaas gekregen. Ik heb Dikkertje Dap ooit nog op de radio geknalt toen ik nog dj was. Iedereen uit zijn dak.