The Blue Diamonds - Gouden Favorieten Parade (1977)

1 stem

Label: Decca

1. Ramona (2:33)
  2. Lilli Marlene (2:08)
  3. Oh Carol (2:43)
  4. In a Little Spanish Town (3:03)
  5. Hey Be-ba-re-bop (2:47)
  6. 'Till I Kissed You (2:56)
  7. Little Ship (2:41)
  8. All of Me (3:12)
  9. Sukiyaki (3:43)
  10. Have I Lately Told I Love You (3:25)
  11. Red Sails in the Sunset (3:50)
  12. Show Me the Way to Go Home (2:53)
avatar van LucM
Hun repertoire bestaat vooral uit covers en hun sound is geënt op the Everly Brothers, maar ik vind hun muziek erg gezellig klinken.
"Ramona", dat de sfeer heeft van een zonnige lenteochtend, is een onverwoestbare evergreen en zal ik nooit of te nimmer afzetten als ik het nummer op de radio hoor. "Little Ship" en hun versie van Neil Sedaka's "Oh Carol" vind ik ook erg leuk. Dit duo van Indonesische afkomst was erg populair begin jaren '60.
Wel heb ik een volledigere compilatie (2CD) dan deze.

avatar van Gerards Dream
Dit is inderdaad gezellige muziek te noemen. Het roept bij mij een beeld op van pretparken die ik bezocht. Heerlijk de botsauto's in terwijl deze muziek op de achtergrond uit de speakers schalde. Daarna een groot glas cola en bepalen wat je daarna wilde gaan doen. Na de schiettent of toch die achtbaan in? En dan veel te vroeg die portie warme pofferjts bedekt onder een dikke laag poedersuiker, waarna er koers werd gezet naar huis.