The Crystal Method - Tweekend (2001)

Electronic
Label: Interscope

1. PHD (3:54)
  2. Wild, Sweet and Cool (6:27)
  3. Roll It Up (6:02)
  4. Murder (4:40)
  5. Name of the Game (4:15)
  6. The Winner (5:11)
  7. Ready for Action (5:01)
  8. Ten Miles Back (7:00)
  9. Over the Line (6:54)
  10. Blowout (7:57)
  11. Tough Guy (11:32)
Na 3 jaar nog steeds lekker om te luisteren. Beetje Chemical Bros. achtig, maar naar mijn bescheiden mening toch net even wat afwisslender. 4*

E
Goeie rip-off van Supertramp-crisis what crisis
De hoes dan he!

avatar van VanDeGriend
Buitengewoon lekker doordenderende plaat. Idd beter dan Chemical Brothers.

"Name of the Game" de ultieme adrenaline track. Moet telkens weer aan de scene in Blade II denken zodra de track start.

avatar van dopecoil
redelijk album, allemaal een beetje eentonig. De zang die er afentoe bij word gevoegt vind ik niet zou mijn stijl daarom een 3. Toch is het album te genieten!

avatar van FunkStarr
Deze haalt het toch echt niet bij het bijna geniale Vegas uit 1997.
Neemt niet weg dat het nog steeds wel een redelijk album is.
Maar dit is er niet eentje die ik vandaag de dag nog zou draaien, Legion Of Boom die hierop volgde vind ik dan weer wat beter.
Name Of The Game is inderdaad wel een sterk nummer, 3,0.