menu

Dandelion - The All Year Round (2014)

mijn stem
3,86 (7)
7 stemmen

Nederland
Pop
Label: King Forward

  1. Yoko Uno (0:22)
  2. The All Year Round (2:54)
  3. Fox of Hayes (2:20)
  4. Almost Asleep (3:05)
  5. Mark This Flea (3:02)
  6. Big Oak Door (4:05)
totale tijdsduur: 15:48
zoeken in:
4,5
Geweldige EP van een band waar we hopelijk nog veel van gaan horen. Alhoewel er nog groeiruimte is te horen voor de band, hoor je in de nummers een heel duidelijke en eigen sound. Deze doet mij denken aan Crosby, Stills & Nash, The Belle Brigade en Iron and Wine (op sommige punten zelfs qua percussie Paul Simon!). De EP zit vol rijke melodieën en zomerse harmonieën en de teksten van Bond doen poëtisch en doordacht aan. Ik betrapte mezelf erop dat ik sommige melodieën dagen na het horen van 'The All Year Round' nog aan het fluiten was! Een "earwurm" dus!

Ik hoop dat de jongens opschieten en dat album gaan maken en dan ben ik ervan verzekerd dat dit een succesverhaal zal betekenen.

5,0
Dandelion maakt afwisselende muziek , pittig en rustig , maar altijd met zeer mooie samenzang en mooie melodieën.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:08 uur

geplaatst: vandaag om 15:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.