Acts 29 - Under Exposed (2001)

Label: Syntax

7. Overnight (4:08)

met Othello en Tiffany Simpson

8. Deja Vu (3:21)
  9. Statement (3:41)
  10. Posse on Burnside (4:21)

met Ethic en Othello

11. Missionary Dater (3:25)
  12. Family Life (4:30)

met Othello en Tiffany Simpson

13. Hurts to See (6:19)

met Tiffany Simpson

14. We Know (3:49)
  15. When the Smoke Clears (4:26)
  16. Come On (4:39)

met Katie Partridge

17. Confessions (4:03)

met Tiffany Simpson en Katie Partridge

avatar van waxs
Ik kan hier dus werkelijk niks mee, Braille en Ohmega Watts hebben bij mij best een goede reputatie, maar deze CD klinkt waardeloos slecht. Vooral de afsluiter ("Confessions") is afgrijzelijk om te horen, de softe R&B vocalen en de belachelijke productie die mijn inziens niet veel beter is dan een gemiddelde Ja Rule, Ashanti samenwerking. Hier en daar nog een kleine uitschieter met o.a. "Missionary Dater", "See Clear" en "We Know".

Mb.
Haha, die Ja Rule en Ashanti samenwerking is wel treffend eigenlijk!
Desondanks valt het allemaal wel mee, maar echt spannend wordt het nergens.

Rene1979
Ik ben wel verheugd met dit album. De vergelijking die hier wordt gemaakt vind ik dan ook nergens op slaan. Braille en Soul Plasma zijn in mijn ogen zowiezo sterke rappers. Ohmega iets minder maar die is weer goed op de beats.