1000mods - Vultures (2014)

Griekenland

4. Horses' Green (3:24)
  5. Low (4:19)
  6. Vultures (5:03)
  7. Modesty (2:55)
  8. Reverb of the New World (6:43)
avatar van trebremmit
Goeie stonerrock zodra de zanger zijn mond houdt.,want die verpest de boel toch wel behoorlijk, net als op het vorige album.

avatar van philtuper
trebremmit schreef:
Oneens Bert, ik hoor toch iets van een John Garcia-achtige sound hoor. Of vond je hem ook niet geweldig? Album is overigens verre van origineel maar het is wel goed gedaan. Vind het wel een toffe stonersound.

avatar van trebremmit
Garcia kun je hier toch niet mee vergelijken?
Deze zanger schreeuwt gewoon als ie wat kracht bij moet zetten, als het op normale hoogte is gaat het nog wel, maar moet het wat harder dan is het gewoon vals.

Arvadevo
trebremmit schreef:

Dan moet reverb of the New word jou helemaal passen..

Mssr Renard
Goede plaat, en inderdaad niet bijster origineel, maar luistert wel lekker weg. Ik vind niet zo veel mis met de zanger overigens. Past prima bij de muziek.