Doro - Warrior Soul (2006)

Duitsland
Rock / Metal
Label: AFM

1. You 'Re My Family (4:15)
  2. Haunted Heart (5:14)
  3. Strangers Yesterday (4:49)
  4. Thunderspell (4:39)
  5. Warrior Soul (4:45)
  6. Heaven I See (4:38)
  7. Creep into My Brain (3:56)
  8. Above the Ashes (4:17)
  9. My Majesty (4:07)
  10. In Liebe und Freundschaft (3:35)
  11. Ungebrochen (1:39)
  12. Shine On (4:40)
ik vind dat doro een beetje een jammere stem heeft. ze komt niet echt goed uit de verf.

En dan klaagde men over het gebrekkige engels van Tarja van Nightwish...

avatar van Killeraapje
Ik heb Doro altijd erg kunnen waarderen en heb alles van haar in huis. Maar haar laatste twee albums (deze en Fight) doen nogal geforceerd aan. In liebe und Freundschaft is bijvoorbeeld een schitterend nummer om daarna vakkundig om zeep geholpen te worden door Ungebrochen. Wat werkelijk een kut nummer is.

Op mijn exemplaar staan overigens drie bonustracks die beter zijn dan het meeste van wat op het album staat. Dit zijn Angel in The Dark, 1999 en een acoustische versie van het titelnummer. Eind januari 2009 komt overigens haar nieuwe album uit dat ik natuurlijk weer in huis zal halen.

avatar van Killeraapje
Na meerdere malen te hebben herbeluisterd stel ik mijn waardering een halfje bij.

avatar van lynyrd
Cd is wel leuk maar het kon allemaal wel wat steviger en Doro moet oppassen dat het niet kinderachtig gaat worden en die Duitse songs is net alsof ze niet af zijn...jammer, uiteraard veel respect voor Doro...