The Struts - Everybody Wants (2014)

Label: Virgin

1. Roll Up (3:09)
  2. Could Have Been Me (3:08)
  3. Kiss This (2:58)
  4. Put Your Money on Me (3:35)
  5. She Makes Me Feel (2:39)
  6. My Machine (3:09)
  7. You & I (3:24)
  8. Dirty Sexy Money (3:58)
  9. Let's Make This Happen Tonight (3:18)
  10. Black Swan (3:25)
  11. Where Did She Go (3:54)
  12. I Just Know * (2:31)
avatar van MRDammann
Goed, niet bijzonder album met refreinen die je heel snel heel makkelijk kan meebrullen. De stem van de leadzanger is ook heel goed.

Soms heb je van die artiesten die je bij toeval ontdekt en waar je dagen plezier van hebt. Dit is er zo eentje. Leuk album, gaat niet snel vervelen. Ben benieuwd naar nieuw materiaal van deze gasten.

avatar van berwt
Lichtvoetige poprock die constant kaatst tussen glamrock, britpop en pretpunk. Ze kiezen bewust voor oorwurmen, wat soms wel resulteert in een beetje te opzichtige truukjes van de foor. Jammer ook van het bruggetje na het refrein in My Machine dat toch wel zeer letterlijk gekopieerd is van het bruggetje net voor de keyboardsolo in Supergrass' Sun Hits The Sky.

Toch kan ik hier niet minder dan 3,5* voor geven. Het leeuwendeel gaat er uiteindelijk toch zeer vlot in bij mij.

avatar van berwt
Ik vermoedde al dat ik niet de eerste kon zijn die de Supergrass-rip-off opmerkte, daarom heb ik tendentieus "Struts Supergrass" gegoogeld. Zo kwam ik op onderstaande review waarin ik veel herkende. Kaiserchiefs, Kasabian en Queen waren bij mij ook opgekomen. Daarnaast hoorde ik ook nog Buzzcocks, Slade, Billy Talent en de Stones.

Vandaag voor de eerste keer naar deze band geluisterd. Het album 'everybody wants' heeft naar mijn mening een paar heerlijke nummers zoals: kiss this, dirty sexy money, could have been me. buiten deze uitschieters gaat het album naar mijn mening vervelen.

avatar van vielip
Ik kwam deze band op het spoor door een recensie over Greta van Fleet. Daarin werd The Struts getipt als vergelijkbare band. Gelijk maar eens even opgezocht. En na 4 nummers van dit album te hebben gehoord kan ik al wel stellen dat ik dit beter kan hebben dan Greta. Niet dat ik die slecht vind. Integendeel zelfs. Maar hun tweede album vind ik toch al wel een heel stuk minder dan het debuut. Dit The Struts heeft ook meer een eigen smoel vind ik. De liedjes klinken stuk voor stuk lekker. Zijn pakkend en hebben een heerlijke feel. Goeie zanger ook! Ga meer van deze gasten checken.

Edit; ben nu bij het nummer Young stars en zie dat die hierboven niet in de tracklist staat. Denk dat dat You & I is. Anyway; ik heb zitten slapen de afgelopen jaren want ik vind het ene nummer nog mooier dan het andere. Werkelijk een briljant album!