Klangkarussell - Netzwerk (2014)

Oostenrijk
Dance
Label: Vertigo

1. Eistee aus der Dose (5:38)
  2. Netzwerk (Falls Like Rain) (3:50)
  3. Berlin (6:22)
  4. We Want Your Soul (8:24)

met Adam Freeland

5. Sonnentanz (6:00)
  6. Symmetry (5:02)
  7. Celebrate (6:24)
  8. Sternenkinder (7:32)
  9. Moments (5:02)

met Will Heard

10. All Eyes on You (8:19)
  11. Sonnentanz (Sun Don’t Shine) * (3:57)

met Will Heard

12. Netzwerk (Falls Like Rain) * (6:06)
  13. Netzwerk (Falls Like Rain) [Camo & Krooked Remix] * (4:19)
  14. Netzwerk (Falls Like Rain) [Ten Ven Remix] * (6:17)
  15. Netzwerk (Falls Like Rain) [Adam Freeland Remix] * (7:07)
avatar van (Blacksad)
Deze gaat net op de goeie moment uitkomen! Sonnentanz en Netzwerk zijn twee fantastische nummers

avatar van Kos
Kos
Meh, suffige qmusic lounge.

avatar van repelstefan
He wat leuk, Klangkarussell is een Booka Shade cover band geworden.

avatar van brooklyn
Kos schreef:
Meh, suffige qmusic lounge.

Amen. Afschuwelijke muziek.

avatar van chevy93
Bij de EP zijn het Duitsers en nu komen ze opeens uit Oostenrijk? Of eigenlijk andersom geloof ik.

avatar van Arrie
Dan klopt het bij de EP niet, want het zijn inderdaad Oostenrijkers.

avatar van andnino
Al valt dit qua genre toch wel ergens in de house-hoek, is er wel wat voor te zeggen om dit als lounge te classificeren. Er zit geen scherp randje aan, maar ook weinig echte diepgang. Letterlijk een plaatje om bij te ontspannen. Moet je wel wat anders te doen hebben, want bij aandachtig luisteren valt wel pijnlijk op hoe weinig sommige nummers om het lijf hebben.

Wel puntenaftrek voor het misbruik van Adam Freelands We Want Your Soul. Ze hebben niet eens de moeite gedaan om het op de maat te passen.

avatar van Dim
Dim
Het is nogal veel van hetzelfde, maar nog wel heel aardig luisterbaar.

avatar van chevy93
Leuk als achtergrondmuziekje tijdens het werken, maar zodra je even pauzeert van het vele typen (ik ben een kantoortijger), valt inderdaad wel op dat het weinig spannends is.

Sowieso vraag ik me af waarom ze deze plaat niet een kwartier korter gemaakt hebben.

Weinig noemenswaardig behalve de wereld(?)hit Sonnentanz.

avatar van Dim
Dim
Heb mijn cijfer met een vol punt verhoogd. Kan er erg lang naar luisteren zonder dat het verveelt, en [i]We Want Your Soul/i] is een echt vette dancetrack. Als je die mening toegedaan bent, is een 2,5 wel erg karig.