G.W. McLennan - Watershed (1991)

Australiƫ
Label: Rebel

1. When Word Gets Around (4:31)
  2. Haven't I Been a Fool (3:21)
  3. Haunted House (2:58)
  4. Stones for You (3:18)
  5. Easy Come Easy Go (3:59)
  6. Black Mule (4:44)
  7. Putting the Wheels Back On (4:14)
  8. You Can't Have Everything (3:07)
  9. Sally's Revolution (3:55)
  10. Broadway Bride (3:41)
  11. Just Get That Straight (3:16)
  12. Dream About Tomorrow (6:00)
Tijdloze muziek van een helaas veel te vroeg overleden
singer-songwriter

avatar van koosknook
Typische pop/rock sound, waarbij The Go-Betweens, The Triffids en The Church samenkomen.

avatar van Rainmachine
Ik heb een vreselijk zwak voor de muziek van Grant McLennan. Waar ik de Go-Betweens redelijk kan waarderen schiet de ster van McLennan bij mij naar outerspace. Dat is destijds begonnen met Horsebreaker Star (wat ik persoonlijk een meesterwerk vind) maar ook zijn andere solo platen zijn meer dan prima. De man wist bijzondere popliedjes met een twist te schrijven en ook zijn gitaarwerk is fraai en sfeervol. Het Jack Frost project wat hij destijds met Steve Kilbey had draai ik ook nog steeds regelmatig. Jammer dat Grant niet meer onder ons is, ik had graag meer van hem gehoord!