Nightmares on Wax - In a Space Outta Sound (2006)

Electronic / Pop

8. Chime Out (1:08)
  9. Me! (5:56)
  10. I Am You (6:42)
  11. Soul Purpose (3:50)
  12. African Pirates (6:25)
Hoor: weer eens een lekker achtergrondplaatje. Plaatjes die ik inmiddels net even teveel thuis heb liggen.
Op een gegeven moment mag de visite wel weer het huis uit. Dus dan moet je een keer stoppen met deze categorie, want anders gaan ze nooit weg

Het is allemaal relaxed en klinkt allemaal tip-top, maar ik mis iets. Het klinkt mij te veel als "gemaakt op de automatische piloot". Te bedacht.

Zoals gezegd: zeer geschikt voor de avonden dat u een leuk dineetje heeft met vrienden. Maar daarbuiten heeft het niet zo veel zin om er naar te luisteren.
Slecht? Zeker niet! Meer "dit weet ik nu wel onderhand".
Had het me 6 jaar terug onder mijn neus geschoven en ik had het waarschijnlijk gelijk aangeschaft.

avatar van Yak
Yak
Oe, nieuwe Nightmares! Die wil ik toch wel horen.

Staat op luisterpaal bij 3voor12... klinkt erg relekst...achtergrond muziek die het op de voorgrond ook zeker goed doet!

avatar van John Doe
Niet vernieuwende, wel goed aanvoelende muziek inderdaad.

avatar van Shelter
Ik vind deze echt vet... lekkere harde beats met leuke sampling erdoor. Pudpots is absolute hoogtepunt voor mij...relaxte blazers!
Ik kom uit op 4*...ik ben een van de enige merk ik maar ik vind deze heel wat vetter dan Carboot Soul.

avatar van YoG
YoG
Zeker niet zn beste album, maar wat een ongelooflijk heerlijke muziek. Zo fris en origineel.. heerlijke dub triphop

Maakt mn dag..

avatar van RogerV
Dit is wel een sterk album dat je een paar keer moet luisteren. Meer jazz en blues invloeden en een wat meer winters geluid. Waar Carboot Soul de strandstoel is, is dit meer het cafe in de sneeuw.

Me! is wel het leukste nummer met dat ruwe geluid op de achtergrond.

avatar van tnf
tnf
Track 10 heeft door de jaren heen iig de nodige draaibeurten gehad.

Het is inderdaad van die open haard-muziek die tegen het einde van het jaar het beste werkt.

Mooie hoes trouwens.