von Beethoven schreef:
Je kan nooit zeggen dat dit de ultieme verzamelaar is! als je puur naar de tracklist kijkt meschien wel..............., maar het is een kat in de zak! waarom? heb hem vroeger op lp gehad kant 1 niks mis mee........maar op kant 2 gebeurd iets eigenaardigs........naar 2a3 songs begint ene Ad Visser er hopeloos doorheen te lullen (een soort commercial voor een album van Earth & Fire (atlantis of to the world of future) nee deze kan je beter mijden! er zijn betere verzamelaars te krijgen!
The Story Of Earth & Fire had ik ook ooit op LP. In die tijd wel de enige (en misschien daarom beste) verzamelaar, maar anno nu - zeker door de reclamepraat van meneer Visser - niet meer dan een relikwie uit vervlogen tijden. Er zijn voor de liefhebbers van het vroege materiaal idd betere ''best of'' compilaties te vinden. De ultieme verzamelaar ben ik in ieder geval nog nooit tegengekomen. Of er ontbreekt wat of er staat een hoop bagger op. Met de albums Earth & Fire (debuut), Song Of The Marching Children en 3 Originals ben je wat mij betreft helemaal onder de pannen.