State of Salazar - All the Way (2014)

1 stem

Zweden
Label: Frontiers

1. I Believe in You (3:44)
  2. Field of Dreams (3:53)
  3. All the Way (3:41)
  4. Love of My Life (3:46)
  5. Eat Your Heart Out (3:54)
  6. Time to Say Goodbye (4:33)
  7. Marie (3:32)
  8. Let Me Love (4:24)
  9. Catastrophe (3:51)
  10. Always (4:04)
  11. Adrian (3:34)
  12. End of Time (3:51)
avatar van Metalhead99
Er is een video gemaakt van "I Believe in You en er is een live video te vinden van "Eat Your Heart Out": State of Salazar - Eat Your Heart Out - Frontiers Rock Festival - Milan, Live Trezzo - 1 May 2014 - YouTube
Verder heeft de band ook een eigen youtube kanaal waarop verschillende video's te vinden zijn over het maken van dit album en waarop de tracks van hun debuut EP terug te vinden zijn. Zie stateofsalazar - YouTube
Fijne melodieuze rock.

avatar van vielip
Ik zag eergisteren een clip van het nummer All the way en ik moet zeggen dat ik zeer verrast was over hetgeen ik hoorde! Geweldig nummer in het verlengde van Toto, Journey en vooral Work of Art. Als het hele album van dat niveau is dan hebben we hier te maken met een (redelijk) nieuwe sensatie in het AOR/Melodic rock wereldje!

Ozric Spacefolk
Lichte Queen invloeden ook. Erg leuke zang en goed en origineel ingespeeld. Lekker speels hier en daar. Catastrophe is een sterk nummer

avatar van Metalhead99
Ik moet inderdaad wat aan Queen, maar ook zeker aan Journey denken door deze plaat.
Een fijn debuut van deze Zweedse rockers. De zanger heeft een prachtig stemgeluid en de productie is haarscherp zonder over-the-top te gaan door overproductie. Een prestatie om trots op te zijn.