Adrenaline Rush - Adrenaline Rush (2014)

1 stem

Zweden
Label: Frontiers

1. Black N' Blue (4:42)
  2. Change (3:38)
  3. Generation Left Behind (4:16)
  4. Girls Gone Wild (3:37)
  5. When We're Gone (3:48)
  6. Want It All (3:24)
  7. Too Young to Die (3:06)
  8. Oh Yeah! (5:41)
  9. No No No (3:33)
  10. Playin' to Win (3:06)
  11. Hit You Like a Rock (3:25)
Ozric Spacefolk
Ik had hier een EPK van gezien. Niet slecht, maar ik ben er ook (nog) niet echt ondersteboven van. Zangeres is wel stoer en heeft ook wel een lekkere rockstem.

Ozric Spacefolk
Zangeres schijnt de helft van het popduo Peaches te zijn geweest. Het doet wel een bel rinkelen maar ik weet het even niet meer.

De muzikanten voor deze sleazeplaat heeft ze zelf bij elkaar gezocht en Erik Martensen (WET en Eclipse) heeft de boel geproduceerd en gearrangeerd.

Toch maar eens aanschaffen, me dunkt.

avatar van legian
Het geheel klinkt niet slecht maar geeft vooral het gevoel dat het 'eerbetoon' beter is gedaan door degene aan wie het 'eerbetoon' is gericht. Wel is het weer eens fijn om vrouwelijke vocalen te horen en ze klinkt nog best aardig ook.

De muziek is vrij standaard en simpel. Het klinkt allemaal goed en is netjes gedaan maar weet zich nergens te onderscheiden van de massa. Die onderscheiding lijkt weggelegd te zijn voor de zangeres. En dat is zeker de opvallende factor hier. Ook al mist ze de rauwheid voor de rock, juist het meisjesachtige en de cleane zang maken het zo lekker. Er is potentie maar hier komt het niet goed naar buiten.
3.5*