Blood for Blood - Outlaw Anthems (2002)

Metal / Punk
Label: Victory

1. A Postcard from the Edge (3:14)
  2. Mother Dear (1:49)
  3. Ain't Like You (Wasted Youth II) (3:29)
  4. Dead End Street (2:58)
  5. White Trash Anthem (3:38)
  6. So Common, So Cheap (2:55)
  7. Tear Out My Eyes (1:44)
  8. Some Kind of Hate (3:18)
  9. Love Song (3:47)
  10. Bloodshed (3:29)
  11. She's Still a Bitch (Called Hope) (3:32)
lambf
Lekker punk album, wat door de metalgitaren en zang erg lekker klinkt een 4,5*

Goed album, per toeval tegen aangelopen. Hoog 'schop-om-me-heen' gehalte, maar dat is soms ook erg lekker.

Dit is natuurlijk gewoon een heerlijk HARDCORE album. Knalt van begin tot eind, agressie, pissed off lyrics, super!

avatar van Fake_world
mijn lievelingsplaat, 11 ijzersterke liedjes. Een aanrader voor wie van harde muziek houdt.

avatar van discipline
inderdaad zo moet hardcore gemaakt worden scherpe teksten en 2 keiharde zangers! dit album is meteen op me nr 1 gekomen in de top 10 wat een pracht album met in your face lyrics!!

avatar van Fake_world
discipline schreef:

hehe eindelijk nog een medestander:)

avatar van discipline
en trouwens de samenzang tussen buddha en whitetrash rob is perfectie!!!!

avatar van Boermetkiespijn
Snoeihard. Als ik dit geluisterd heb moet ik echt even bijkomen, abnormaal. Zit een erg vette opbouw in, muzikaal niet te oppervlakkig, maar toch hard.

Favorieten: "Ain't Like You (Wasted Youth II)", "So Common, So Cheap" en "Bloodshed"...

avatar van retired punk
blijft één van mijn favoriete hardcore albums, tijdloos mede dankzij de supervette lyrics