Booker T. & The M.G.'s - McLemore Avenue (1970)

Soul / Rock
Label: Stax

1. Medley: Golden Slumbers / Carry That Weight / the End / Here Comes the Sun / Come Together (15:51)
  2. Something (4:11)
  3. Medley: Because / You Never Give Me Your Money (7:28)
  4. Medley: Sun King / Mean Mr. Mustard / Polythene Pam / She Came in Through the Bathroom Window / I Want You (10:40)
  5. You Can't Do That * (2:47)
  6. Day Tripper (2:52)
  7. Michelle (2:52)
  8. Eleanor Rigby (3:41)
  9. Lady Madonna (3:35)
  10. You Can't Do That [Alternate Take] * (3:08)
tondeman
Leuke albumcover

EVANSHEWSON
tondeman schreef:
Leuke albumcover

Vooral ontzettend origineel !

avatar van Blokkie
Ik ben al een tijdje op zoek naar dit album. Helaas nergens te vinden.

avatar van Blokkie
Ik heb hem inmiddels binnen (besteld bij Fame). Het valt een beetje tegen. Ik heb betere Beatlecovers van Booker T & the MG's gehoord. Bijvoorbeeld Lady Madonna en Got To Get you Into My life.

avatar van vigil
Blokkie schreef:

die staan ook allemaal op de net gereleasde remaster van dit album, ik zal gelijk de bonustr. even toevoegen. Maar goed dan valt deze cd nog steeds een beetje tegen...

Over de verkeerde keuze voor een remaster gesproken: er zijn toch een paar andere betere albums van Booker T. & The M.G.'s...