Far - Tin Cans with Strings to You (1996)

Label: Epic

1. What I've Wanted to Say (4:26)
  2. Love, American Style (3:33)
  3. In the Aisle, Yelling (3:10)
  4. Girl (4:05)
  5. Seasick (3:54)
  6. Job's Eyes (7:24)
  7. Punchdrunk (3:32)
  8. Celebrate Her (3:53)
  9. Boring Life (2:48)
  10. Joining the Circus (3:47)
  11. Cut-Out (5:26)
  12. Sorrow's End (5:47)
avatar van Sammy
Eerste album van Far. Niet slecht maar komt op geen enkel front ook maar in de buurt van hun tweede album. Alle nummers zijn goed, maar ook niet meer dan dat. Boring Life vind ik om de een of andere ondefinieerbare reden het mooiste nummer van de cd. 3.5*

Ik vind Job's Eyes het beste nummer

avatar van ariedirk
Wat een heerlijke plaat zeg.
Ik ben hier veel te laat achter gekomen, vroeger luisterden mijn vrienden hier veel na, ik gaf er niet zo om ik zat nog in mijn post-gabber tijdperk.(ik wilde eerst zeggen post-harcore, maar daar valt deze plaat meer onder, hoe verwarrend)
nu ben ik meer kwalitief betere muziek aan het luisteren en zo stuitte ik op deze. Sommige nummers waren al bekend.
punchdrunk en What i've wanted to say zijn echt mooie nummers. het is een een hele eerlijke plaat, in vergelijking tot bands als limp bizkit en korn die rond die tijd ook met hun eerste plaat kwamen is dit niet zo'n over the top-plaat geen aanstellerij gewoon pure rock, jammergenoeg zijn ze daardoor waarschijnlijk niet zo populair geworden.
ik heb water and solutions ook al in huis leggen ik denk dat ik als ik jou moet geloven sammy daar heel erg van ga genieten.

avatar van Smallprint84
HOUSECAT schreef: