Urban Mystic - Ghetto Revelations II (2006)

R&B
Label: Warner Bros.

1. It's You (3:53)

met Wall

2. Where Were You? (3:52)
  3. My Block (3:28)
  4. Can U Handle This (4:03)

met Pitbull

8. I Got That (4:00)

met Smitty

9. Why? (4:57)
  10. When U Hurt (4:15)
  11. Let's Make a Change (3:44)

met Trick Daddy

12. A Change Gonna Come (3:37)
  13. Back It Up (3:32)
avatar van Reijersen
Zijn eerste album vind ik erg goed. Een verademing in de hedendaagse R&B. Het enige nummer van dit album dat ik gehoord heb is "It's You". En dat nummer beloofd weer veel goeds.

Bijna binnen!!!!!!!!

EDIT: helemaal binnen, meteen even luisteren.

avatar van Reijersen
Nu al een aantal keer beluisterd en ik vind deze cd toch een stuk minder al zijn eerste. Veel dirrty south rappers erbij, niet mijn ding. En een cover van 'A Change Gonna Come' hebben we nu ook wel gehoord (origineel is van Sam Cooke).
Buiten kijf blijft wel staan dat Urban Mystic een goede stem heeft, wat deze stem vooral sterk maakt is het eigen geluid dat het heeft. Ook probeert hij er niet teveel mee te toveren. Hij weet welk bereik hij heeft en benut dit ten optimale.
De nummers zonder de gastoptredens zijn van het hoogste niveau, op de cover na. 3,5 ster tot nog toe

Jerra
Can U Handle This
Heerlijk nummer geproduceerd door #1 producer van dit moment Scott Storch
Ben benieuwd naar de rest..

Jerra schreef:
Can U Handle This
Heerlijk nummer geproduceerd door #1 producer van dit moment Scott Storch
Ben benieuwd naar de rest..

Ik weet niet of je zijn eerste cd kent? vind die toch vele malen beter als deze.

avatar van jowietje
It's you en Bounce with me zijn al vet nu nog de rest proberen te downen

Ik vind deze van dezelfde kwaliteit als zijn eerste album, en krijgt ook een 4,5*.

avatar van Reijersen
Toch een stuk minder album en dat komt vooral door de niets toevoegende features. Zoals eerder gezegd, de nummers alleen zijn stukken beter, al is de cover van nummer 12 erg jammer en vooral erg makkelijk gedaan. Geef mij toch maar de eerste plaat.