menu

Hector Zazou & Swara - In the House of Mirrors (2008)

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

Algerije / India
Wereld
Label: Crammed

  1. Zannat (4:49)
  2. Kanoon Ampa (6:30)
  3. Attainable Border: South (7:02)
  4. Wanna Mako (7:02)
  5. Sisyphe (8:11)
  6. Nazar Shaam (4:22)
  7. Hool Ki Seva (5:36)
  8. Twice as Good as We Are (6:12)
  9. Darbari (With Soul Without Rules) (11:54)
  10. Attainable Border: East (2:11)
totale tijdsduur: 1:03:49
zoeken in:
avatar van Broem
3,5
Het laatste album dat Hector Zazou voor zijn overlijden in 2008 heeft uitgebracht. De samenwerking met Swara (een mengelmoes van bandleden uit India en Oezbekistan) en de altijd bezielende trompettist Nils Petter Molvaer leveren een mooi album op met een smeltkroes aan stijlen en geluiden. De vaak typerende muziekinstrumenten zorgen voor een bijzonder geluid. Een geluid wat mij erg trekt maar waar ik na beluisteren van een compleet album wel weer even klaar mee ben. Met even veel plezier pak ik zo'n album na verloop van tijd weer uit de kast om vervolgens tot diezelfde conclusie te komen. Mooi, bijzonder maar overdaad schaadt.

avatar van Mjuman
Vandaag ontvangen en nu in de speler. In de jaren '80 Zazou leren kennen (Sahara Blue) was deze artiest helemaal weggezakt, totdat ik 'em bij toeval herontdekte - ik geloof middels de hoes - intrigerende muziek.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:52 uur

geplaatst: vandaag om 20:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.