Front 242 - Never Stop! (1989)

Belgiƫ
Rock / Electronic
Label: Red Rhino

1. Never Stop! (V1.0.) (4:03)
  2. Never Stop (V1.1.) (5:26)
  3. Agony (Until Death) (2:31)
  4. Never Stop (4:22)
  5. Work 242 (6:44)
avatar van VanDeGriend
Dit is een cd-single uit de tijd van Front by Front. Leuk hebbedingetje, lekker plaatje.

avatar van brooklyn
minder leuke hoes...

avatar van VanDeGriend
Die heb ik ook niet zo veel gedraaid...

Toine Rorije
Aan de letters te zien een kwart slag.

avatar van VanDeGriend
Aan de andere kant...als je de cijfers als uitgangspunt neemt...

Toine Rorije
Ja, je kunt het draaien hoe je wil hè

avatar van VanDeGriend
Bij nader inzien heb ik ook het hoesje vaak gedraaid

avatar van c-moon
Heerlijke 12" van Zwei Vier Zwei Deux Quatre Deux Two Four Two

De uitvinders van de Electronic Body Music waren in die tijden erg productief, en een album ging vaak vooraf door of gepaard met al even interessante maxi-singles. Zo-ook met deze "Never Stop". Met behalve "Never Stop" zelf, in al zijn versies, een herwerking van "Until Death Us Do Part", vermomd als "Agony" en ook "Work 01" dat hier "Work 242" wordt.

De gimmick op de maxi hier was wel het voortdurend en in zowat alle talen (behalve Nederlands dacht ik) herhalen van 242

Fijne 12" dus....

Of je hem nog vindt weet ik niet, maar de tracks zijn alleszins al toegevoegd aan de cd-versie van het geniale album "Front By Front"..

avatar van Castle
Gewoon uit de hoogtij dagen van Front, geweldig.

avatar van Mjuman
Op vinyl - gekocht op Utrechtse platenbeurs voor een paar luttele euri.

avatar van Castle
Mjuman schreef:
Op vinyl - gekocht op Utrechtse platenbeurs voor een paar luttele euri.

lucky basterd!!

avatar van Cellulord
Mijn eerste kennismaking met 242. Had hem toendertijd in Thailand op een cassetje gekocht en hij was niet meer uit mijn "walkman" te krijgen. Heerlijk, ik leg hem nu even op!