AOA - Short Hair (2014)

2. Short Hair (3:34)
  3. Joa Yo! (4:19)
  4. Soulmate (3:40)
  5. You Know That (3:23)
  6. Short Hair [Instrumental] (3:34)
  7. Joa Yo! [Instrumental] (4:19)
sxesven
Ik begin Short Hair steeds meer te waarderen, en de rest is verder ook fijn en dik en leuk. Enige echte smetje is de opener, Fantasy, die het namelijk toch echt verdiend had tot volwaardige song te worden uitgewerkt. 1:17 wtf

avatar van Poeha
Short Hair blijft een waanzinnig nummer, de rest maar eens snel gaan beluisteren.

avatar van Poeha
Hun eerste "volledige" album, alhoewel ik het met 5 unieke tracks nogal aan de magere kant vind.
Short Hair (titeltrack) is de topper van het album, waarbij de instrumentale versie de hit zelfs nog overstijgt. En toch doet You Know That eigenlijk niet eens zoveel onder voor het titelnummer. Soulmate en Joa Yo! zijn ook prima tracks (beiden 4*). Ik kan zeker in de opmerking van mijn gewaardeerde K-Pop mede liefhebber Sven meegaan dat Fantasy toch wel een volledige versie had verdiend. Deze dames zijn momenteel top of the bill in die contreien, wat mij betreft.