112 - Pleasure and Pain (2005)

R&B

4. U Already Know (3:18)
  5. Damn (3:43)
  6. Nowhere (3:55)
  7. Last to Know (4:00)
  8. I'm Sorry (Interlude) (0:48)
  9. My Mistakes (4:40)
  10. If I Hit (3:59)

met Ciara en T.I.

11. The Way (3:24)

met Jermaine Dupri

12. We Goin' Be Alright (1:36)
  13. Why Can't We Get Along (4:16)
  14. That's How Close We Are (3:55)
  15. Closing the Club (4:04)

met Three

16. What the Hell Do You Want (5:28)
  17. God Knows (5:09)
  18. Do What You Gotta Do (3:51)
  19. It's over Now (4:05)
  20. The Only One (4:24)
  21. Gotta Go Nowhere (3:29)
0,5
Slecht album.
Beats passen niet bij de nummers.
En IK vind het slechte muziek.

0.5

avatar van Reijersen
1,0
Mp3_boy schreef:
Beats passen niet bij de nummers.

Dat is dus net hetgene wat ik wel vind passen. Het het enige wat goed is aan deze cd.

Beats zijn meestal wel goed maar het niveau wat ze vroeger hadden, halen ze nog lang niet op deze cd, desalniettemin niet slecht, maar ook niet goed

avatar van AUDRIEKE
dit album vind ik wat minder dan de oudere albums. what if en if i hit en u already know vind ik wel héél leuk

Damn... allemaal zo negatief... Ik weet dat de oudere albums wel beter waren maar deze luistert gewoon lekker weg... Vind hem sowieso beter dan part III en Hot en Wet... Er komen de laatste jaren gewoon niet meer echt goede R&B albums uit dus we moeten blij zijn met een album als Pleasure & pain...

Arisetyowati
Pleasure and Pain vind ik echt een heerlijke album. Misschien een hele nieuwe stijl opeens maar ik kan er echt uren lang naar luisteren . En ook bij dit album heb ik bij alle liedjes herinneringen dus dat maakt het album dan ook meer persoonlijker. You Already Know blijft toch wel mijn favoriete liedje van dit album. Hoop wel dat 112 nog wel meer liedjes maken, want goede R&B muziek de laatste tijd echt schaars.

Vind toch wel dat er een te groot verschil is tussen heel goede nummers en heel slechte nummers. Misschien hadden ze enkele nummers moeten schrappen, en dan alleen de beste erop zetten!

avatar van Reijersen
1,0
Pretentieloos en ongelooflijk standaard R&B album. Geen catchy songs als bijvoorbeelde de oudere single Peaces & Cream. Nee dit is een bijzonder slechte cd van 112.