[Tik]co:man:d[sic] (2003)

Canada
Electronic
Label: TIK

1. Displacer - Toy Collector
  2. Displacer - Atrophied (& Deteriorated)
  3. Manufactura - Blind, Deaf and Mute [Muted Mix by Broken Fabiola]
  4. Manufactura - Mekanika Simetrika (A Tribute to Esplendor Geometrico)
  5. Converter - Witch Hunter (Hanged)
  6. Converter - Coma [T.I.K. Rmx]
  7. Prospero - Insomnia [Co:Man:D Mix]
  8. s:cage - Residue [CMD Mix by Prospero]
avatar van Onderhond
Leuk om terug te proberen vinden met de zoek

Verder wel een erg goed verzamelaartje. Wist niet dat TIK ook muziek releasete, kenden ze enkel van hun reviews en miniscene. Ze hebben in ieder geval mooie namen vast, met lekker chill gekraak van Displacer en Manufactura, die zorgen voor een overheerlijk begin. Converter levert hier ook erg sterk werk, dat volgens mij zelfs tot z'n beste behoort, en ook de CMD afsluitertje zijn erg geslaagde industrial/IDM crossover trackjes.

Schippert tussen de 4 en 4.5*, maar ik ben deze keer eens gul. Kleine 4.5* mag wel, prachtig verzamelaartje, geen slecht nummer op te vinden.

avatar van Goodfella
Mooie gevarieerde cd inderdaad. Net nu ik een beetje uitgekeken raak op die typische industrial releases van Manufactura en co grijpt deze verzamelaar me er weer bij. Bedankt voor de tip!

avatar van T.O.
Onderhond schreef:
Leuk om terug te proberen vinden met de zoek .

Misschien Converter, Displacer en Manufactura als alternatieve artiesten toevoegen, zoals ze ook op de hoes staan?

avatar van Onderhond
Goodfella schreef:

Kwam laatst anders een geweldig hardcore releasje tegen van de beste man, op een Biomechanik EP. Manufactura - Sacred Sin moet je toch maar een keer proberen