Houston - It's Already Written (2004)

R&B
Label: Capitol

1. It's Already Written (Part 1) (0:50)
  2. I Like That (3:56)

met Chingy, Nate Dogg en I-20

3. Twizala (Intro) (1:00)
  4. Twizala (3:38)
  5. Ain't Nothing Wrong (4:08)
  6. My Promise (4:00)

met Letoya

7. Keep It on the Low (4:00)

met Don Yute

8. What You Say (4:17)
  9. Love You Down (4:28)
  10. Allright (4:27)
  11. Bye Bye Love (3:38)
  12. Didn't Give a Damn (Interlude) (0:58)
  13. Didn't Give a Damn (4:22)
  14. She Is (3:34)
  15. It's Already Written (Part 2) (Thunder) (3:41)
Timothebizkit
BAGGER!!

Beste R&B album van de afgelopen jaren..

Stefano.. schreef:
Beste R&B album van de afgelopen jaren..

Dan moet je blijkbaar nog heel veel R&B luisteren.

Luister maar eens heel goed naar dit album jongeman ik ken alles van R&B

Maar dan ken je waarschijnlijk heel weinig van de afgelopen jaren.

Maar even zonder gekheid. Dit album van Houston is echt niet het beste R&B album van de laatste tijd. Simpele producties, simpele teksten, simpele zanger. Vooral gemaakt om te verkopen(verder niks mis mee) en niet om muzikaal goed te zijn.

Als je nog tips nodig hebt voor goede R&B mag je me best PM'en. Ik geef ze je met veel plezier.

Ik weet veel van R&B geloof me.. Maar ik vind dat Houston veel gevoel in zijn nummers heeft en doet.. daarom vind ik dit een goed album. al die Ushertjes van tegewoordig vind je dat goed?.. Maar wel jammer wat ie met zich zelf heeft gedaan,,

Stefano.. schreef:

Ow, ik wil je best geloven dat je veel van R&B weet. Maar ik vraag me af of dat dan vooral de commerciele R&B is.

Usher is ook niet mijn muziek, maar eerlijk gezegd vind ik Usher wel beter als Houston.

Maar ja laten we het ander eens over andere R&B hebben, ben benieuwd wat je nog meer goede R&B vindt.

Veel plezier op de site nog by the way.

Wil je over R&B praten ? kan altijd.. geef je msn dan praten we erover..

Stefano.. schreef:
Wil je over R&B praten ? kan altijd.. geef je msn dan praten we erover..

Check je Inbox, volgens mij heb je een PM.

Omayyad
Sinds wanneer is MuMe een datingsite

Social_Mask
OMG Reijersen. Shame on you!

Matig album dit. Luisterde net dat nummer van Housten, I Like That. En dats best een lekker nummer. Maar dat is het dan wel.

Social_Mask schreef:
OMG Reijersen. Shame on you!

Wat is er?

|Joël|
Ik weet nog dat ik vroeger I Like That echt een heel vet nummer vond

Social_Mask
Geen héél slecht nummer. Wel leuk zo nu en dan.

avatar van Reijersen
I Like That vond ik toendertijd wel cool. De rest is gewoonweg regelrechte bagger.

avatar van The SS
i like that, keep it on the low en aint nothing wrong vind ik alleen goed. de rest vind ik niet echt goed.

t-h-y-$
Luister maar eens heel goed naar dit album jongeman ik ken alles van R&B

Even ter verduidelijking; niet alleen muziek a la Usher of dit is R & B, misschien dat jij daar een hoop van af weet (dat bedoeld Reijersen vast met commerciele R & B). Maar er zijn een hoop verschillende stijlen in dit genre, denk aan John Legend, Boys II Men maar ook Stevie Wonder, e.d. En jij heb alleen gestemd op muziek als Lloyd Banks, Chamillionare en zulk soort dingen.
En dit lijkt mij niet echt het R & B album van de afgelopen jaren als het 1,94 Ster scoort en hier niet tussen staat.

Rene1979
I Like That was wel grappig verder slecht...

avatar van Angelo
'I like that' was inderdaad wel een lekker nummer. Volgens mij is het uiteindelijk niet echt goed afgelopen met deze one-hit-wonder; een mislukte zelfmoordpoging leidde uiteindelijk tot het eruitsteken van z'n eigen oog met een vork. De verklaring die hij nadien gaf, was dat er een demon in hem schuilde en die moest hij uit zijn lichaam bannen ofzoiets. Ik weet het niet meer precies, maar het blijft natuurlijk een triest gegeven. Zijn CD deed het overigens nog niet eens zo slecht in Amerika. Ruim 500.000 verkochte exemplaren zorgde voor een gouden certificatie. Hits bleven echter uit...