Aaron Hall - Adults Only (2004)

R&B
Label: Def Soul

1. Intro (1:37)
  2. Hands on Me (4:03)
  3. Serve That Body (3:52)

met KansasCali

4. Bout That (4:22)
  5. Perfect Woman (4:38)
  6. Interlude (1:48)
  7. Your (3:54)
  8. Sorry (5:22)
  9. Still Here (5:19)
  10. All I Think About Is You (4:19)
  11. Oh (5:02)
  12. Video (4:37)
  13. Stamina (4:50)
  14. Tears in Heaven (4:48)

met K-Ci Hailey

15. Betta Watch Your Girl (3:33)

met KansasCali

0,5
Soms heb ik echt het gevoel dat de artiesten zich moeten schamen voor hetgene wat ze afleveren, voor hetgeen ze willen dat hun fans kopen. Ze nemen gewoon hun fans in de maling door slechte cd's te maken. Zo is het ook het geval met deze cd van Aaron Hall.
De titel alleen al: nou stoer hoor. En dan de muziek: de beats zijn elke keer gelijk aan elkaar en het is allemaal veel te standaard 13 in een dozijn R&B. Zijn stem: hij vind het nodig om alles wat hij zingt met een vibrerend stemmetje te zingen, daar irriteer je je op gegeven moment mateloos aan.
Het enige positieve van deze cd is het nummer 'Bout That' en lekker reggae-achtig nummertje.

1 ster.

0,5
En zo daalde de ene ster naar een halve. Deze cd hou ik echt niet langer als 30 minuutjes vol.

0,5
Niks lijkt te kloppen aan dit album. De titel is afschuwelijk evenals de vocalen, de teksten, het neppe R. Kelly nadoenerij en de cover. Verschrikkelijk slecht album dat de R&B ten schande maakt.

0,5
Zie nu pas dat deze man ook in de R&B-groep Guy zat. Wat is hij dan afgezakt zeg!