Striker - City of Gold (2014)

Canada

8. Second Attack (3:39)
  9. All I Want (4:17)
  10. Rise Up (3:28)
  11. Taken by Time (4:58)
  12. Two Minutes to Midnight * (6:01)
  13. Watching You * (3:56)
  14. Roll with the Punches * (3:57)
  15. Fuck Volcanoes * (5:17)
Geweldige plaat van de Canadese trashers, hoewel er ook powermetal tracks tussen zitten.
De hele CD heeft een prima heldere sound, en komt zeker in mijn persoonlijke top 10 dit jaat

avatar van Lau1986
Striker maakt een mix van heavy/power metal met thrash invloeden. De productie is inderdaad erg helder en mij eigenlijk ook wat te clean. Verder is de muziek die ze maken vermakelijk, maar ook weer niet heel geweldig. Ik mis toch een aantal uitschieters. Vermakelijk, maar ook maar voor even.

avatar van hellboy123
Na alle jaren is deze schijf nog regelmatig terug te vinden in mijn cd speler, heerlijk gevarieerd en een geweldige productie!