3 Steps Ahead - Drop It (1996)

Dance
Label: Pengo

1. Drop It [Happy Mix] (3:47)
  2. Drop It [Orginal Mix] (4:22)
  3. Drop It [Ender Mix] (4:36)
  4. Money in My Pocket [Orginal Mix] (4:27)
  5. So Much Trouble [Long Mix] (4:53)
avatar van Onderhond
It's absolutely fuckin great

Wat een nummertje . Vooral de intro van het origineel vind ik geweldig. Blijft erg leuk ook verder. De aanvullende tracks zijn ook best in orde, vooral So Much Trouble, een ouwe 3 Steps favoriet van me.

Kan hier met gemak nog een dikke 3.5* aan kwijt. Eén van die hardcore producers waar ik nog steeds een zwak voor heb.

dit is zeker een goed nummer

avatar van Hardcoremaster
Leuk nummer is Drop It...helemaal top nu Pieter Paul niet meer onder ons is. Het was zo'n indrukwekkende verschijning in de scene & op party's dat het nog steeds een heel gemis is. Had veel compassie voor hem.
altijd op zijn eigen wijze hardcore makend wat hem flink onderscheidde van de rest..staat op dezefde hoogte al Dj Promo.

Zijn beste gabber drokz heeft het denk ik ook nog altijd moeite ermee..bewijst die ode track die hij geproduceerd heeft een tijd geleden. Respect Drokzie!!