Ceca - 2000 (1999)

10. Drugarice

met Luna

11. Ako Te Ona Odbije
Marcel²
Een van de beste en bekendste zangeres van Servie. Mooie muziek en mooi gezongen. Sommige woorden begrijp ik wel niet alles. Jaren geleden op vakantie geweest daar, en kan het niet laten om een cdtje te kopen. Dit album hoorde je toen heel vaak op de radio daar. Deze zangeres word daar op handen gedragen. Misschien overdreven maar daar word ze de "Madonna van Servie" genoemd. Vaak als ik bij mijn familie komt hoor ik dit soort muziek en ik kan er zeer goed naar luisteren. Het eerste nummer Dokaz is zo mooi, ook het derde nummer Crni Sneg met zanger Aca Prva. De hele cd is gewoon erg goed. Een tijd geleden uitgeleend en nooit meer terug gezien. Nu draai ik de cassette

Ja zeker weten Crni Sneg met aca lukas is hartstikke mooi en luister het nog altijd na al die jaren .