Gorefest - Mindloss (1991)

Label: Foundation 2000

1. Intro (1:02)
  2. Mental Misery (5:04)
  3. Putrid Stench of Human Remains (4:18)
  4. Foetal Carnage (5:01)
  5. Tangled in Gore (4:33)
  6. Confessions of a Serial Killer (5:33)
  7. Horrors in a Retarded Mind (4:00)
  8. Loss of Flesh (3:45)
  9. Decomposed (5:51)
  10. Gorefest (4:01)
avatar van jurado
wat een lage waardering voor zo'n catchy deathmetal album.

Rooooaaar !

Dit is het beste Nederlandse Deathmetal album aller tijden!!! Gigantisch zwaar,gore,and death.Destijds werd gezegt dat zanger J.C.de K de beste Deathmetal strot ter wereld had....en dat van eigen bodem.Een must have voor elke doodmetaal fan!

avatar van De Ulk
Het enige fatsoenlijke album van deze heren. Daarna was het niks meer...

avatar van notsub
Confessions Of A serial Killer blijft een heftig nummer, de rest hoef ik niet meer te horen. Voor mij is het veel bruut Death Metal geweld en een lekkere diepe strot, maar te weinig inhoud. Ik luister sowieso al weinig Death Metal meer.

Corpse Molestor
Zonder enige twijfel het beste album van Gorefest.Ik hoorde deze plaat op Vara s Vuurwerk in 91,weet het nog goed.De volgende dag heb ik hem in huis gehaald.Een topper in het genre,een absolute topper voor Nederland Deathmetalland.

avatar van B.Robertson
Een aangenaam album. Qua muziek niets nieuws onder de zon, maar het klinkt gewoon erg lekker. De teksten zijn vrij luguber/ pervers en worden niet al te serieus genomen. Het valt niet mee hier betere of mindere nummers uit te halen. Alles is zo'n beetje van hetzelfde constante peil.

avatar van exodus
Niet helemaal mijn stijl van Death Metal; ik hou nog van een stapje antieker Death Metal, maar op dit Gorefest debuut staan zeker een paar gigantische pakkende nummers die beslist niet verkeerd klinken. Ik weet nog goed dat in 1991 op Dynamo open Air meer Gorefest T Shirts rondliepen dan shirts van andere bands, terwijl zij dat jaar nog niet eens daar speelden. Dát zou toen nog een paar jaar duren om op open Air te mogen staan hetgeen gebeurde ik meende in 1993.

avatar van B.Robertson
'90 was mijn enige Dynamo ooit. Had toen vrij vervoer en ben er in m'n uppie geweest. Gorefest heb ik eerlijk gezegd pas veel later opgepakt. In de kringen waar ik toen verkeerde werd het wel eens spottend JC. de Knoeier met Gayfest/ Zwemfest genoemd. Ontsproten uit de jaloezie van lieden die zelf een bandje hadden en het niet verder dan de oefencontainer brachten. Niets mis met Gorefest, lekker degelijk en voorspelbaar.

avatar van trebremmit
Niks mis mee, veel tempowisselingen, strakke solo's en een zware grunt, bruut plaatje.