menu

Jeremih & Shlohmo - No More (2014)

mijn stem
3,61 (14)
14 stemmen

Verenigde Staten
R&B
Label: Def Jam

  1. No More (4:35)
  2. Fuck You All the Time [Remix - Extended Cut] (4:43)
  3. Dope (2:46)
  4. Bo Beep (3:34)
  5. Let It Go (4:21)
  6. The End (4:04)
totale tijdsduur: 24:03
zoeken in:
avatar van Oepsje
4,0
Erg lekker plaatje. De helft van de nummers kennen we al maar ook de aanvullende nummers zijn lekker. Sfeervol en vrij opgewekte beats van shlohmo die goed aangevuld worden door de zang van Jeremih.

avatar van kemm
4,0
Als sappige, sterk gekruide spare-ribs waar de honing overvloedig vanaf afdruipt.
Übervettige combinatie! Laat de volgende lat maar komen!

avatar van waxs
3,5
No More werd voor mij een instant guilty pleasure. Het zoetsappige geluid van Jeremih is normaal gesproken iets dat mij totaal niet aanspreekt. Voor mij persoonlijk zijn het de invloeden van Shlohmo die hier het verschil maken, toch moet ik dus bij tijd en wijle bekennen dat Jeremih een goede aanvulling vormt in het geheel. Deze plaat moet het voor mij dan ook vooral van het productiewerk hebben en dat zit meer dan goed, daarin zijn No More en Bo Peep mijn favorieten.

avatar van Silky & Smooth
4,0
Compleet anders dan de zoete liedje waarmee Jeremih normaalgesproken op de proppen komt. Dit lijkt veel meer op de stijl van The Weeknd en dat kan ik wel waarderen! Een heel album is waarschijnlijk teveel, maar No More is een lekkere EP! Alleen het laatste nummer vind ik minder passend, vooral de switch op het einde als Chance the Rapper gaat rappen.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:16 uur

geplaatst: vandaag om 00:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.