Z-Ro - The Crown (2014)

met Kez

4. Hands Up (3:45)
  5. Live Your Life (4:12)
  6. I'm Gone (3:54)
  7. Kush Drank Pills (3:38)
  8. Imposters (3:20)
  9. Love My Dick (3:54)
  10. Mo City (3:48)
  11. Love These Bitches (4:05)
  12. P.A.N. (4:01)

met King Shaun

13. What It Look Like (3:57)

met Billy Brasco

14. The the Crown (4:04)
  15. Coming Dyne (4:10)
avatar van Yestsida
Hier moet ik snel achteraan.. nieuw album van Z-Ro én alles is geproduceerd door Mr. Lee. Klinkt alvast veelbelovend!

avatar van bennerd
Aanrader inderdaad! Ik moet alles nog wat laten bezinken, maar voorlopig maakt het geen slechte indruk. Echte knallers staan er nog niet op en de producties zijn ook wat te druk, maar een track als Love These Bitches is weer immer briljant. Voorlopig hang ik ergens rond de 4*.

avatar van Yestsida
Z-Ro flikt het weer!

Werkelijk geen mindere track te bespeuren op deze LP. Vooral met tracks als I'm Gone, Kush Drank Pills, Imposters, Mo City en Love These Bitches laat hij horen dat hij de aanstekelijkheid van zijn muziek niet verleerd is. Nu heb ik deze nummers hier neergepend maar de andere hadden hier even goed kunnen vermeld worden hoor.

Niet alleen Z-Ro levert geweldig werk af. Producer Mr. Lee laat op dit album nogmaals horen waarom hij net één van mijn favoriete producers is. Sowieso mijn favoriete producer voor H-Town rap.

Dit album zie ik nog hoog belanden op mijn eindejaarslijstje!