Boogie Down Productions - Live Hardcore Worldwide (1991)

Alternatieve titel: Paris, London & NYC!

Label: Jive

1. KRS-One Intro (0:54)
  2. Lick a Shot (1:02)
  3. The Eye Opener (2:04)
  4. Jack of Spades (2:36)
  5. My Philosophy (2:00)
  6. Still #1 (Freestyle) (2:05)
  7. Poetry (3:02)
  8. House Nigga's (3:55)
  9. Criminal Minded (2:26)
  10. Jimmy (2:13)
  11. The Bridge Is Over (3:26)
  12. Ya Know the Rules (4:40)
  13. Kenny Parker Intro (1:42)
  14. South Bronx (3:29)
  15. Reggae Medley (4:34)
  16. Super Moe (1:43)
  17. Up to Date (2:19)
  18. Why Is That (3:14)
  19. Stop the Violence (6:44)
  20. Bo Bo Bo (1:32)
  21. Come to the Teacher (1:36)
  22. Breath Control (4:42)
  23. Self Destruction (2:29)
Leuk voor de verzamelaar

avatar van Suez
Het is een "must have". En weer, maar 5 stemmen. Om triest van te worden.

avatar van Rudie
Inderdaad, leuk voor de verzamelaar. De energieke optredens worden redelijk goed overgebracht en live performances van klassiekers als My Philosophy, The Bridge is Over en Stop the Violonce moet voor iedere old school liefhebber een genot zijn.

raffael77
Waarom 5 sterren. Heel simpel. Dit is zo'n beetje de beste live performance op cd aller tijden. Geweldige gedaan en daarom zo hoog cijfer. KRS-One is altijd al goed geweest live.

avatar van Psycholamp
Eén van de weinige live-albums, die ik wel te pruimen vind. Sterker nog; Het is het beste live-album, dat ik ooit gehoord heb. Normaal houd ik me bij reguliere albums en vind ik de live-albums vaak het skippen waard. Behalve deze dan.
Laatst heb ik gezien, dat Krs-One anno 2010 nog steeds een zeer goede live-MC is. Dat is aan dit album ook zeker te horen.
Niet alleen voor de die-hard fans.