Gucci Mane - The Oddfather (2014)

Alternatieve titel: The Gucci Vincent Gigante Story

1 stem

Label: 1017 Brick Squad

1. Oddfather Intro (From the Inside) (1:48)
  2. Gunnin' (3:01)
  3. Kick Door (3:30)

met OJ da Juiceman

4. Brick N a Brick (3:30)
  5. Flight Risk (3:31)

met OJ da Juiceman

12. Birdies (2:07)

met PeeWee Longway

13. Say That Then (3:12)
  14. That's How We Rocking [Remix] (3:00)
  15. Roll One (3:25)
avatar van Yestsida
Ga je dit beluisteren, bennerd? En heb je zijn voorgaande projecten beluisterd?

Dit is al het 8ste project dat Gucci Mane dit jaar uit heeft gebracht, veel kwaliteit zal het wel niet zijn denk ik dan. Of zit ik er naast?

avatar van bennerd
Ik ben eigenlijk serieus afgeknapt op Gucci sinds vorig jaar. Af en toe heeft hij een opflakkering (Trap Back 2 bvb), maar zijn muziek is mij te eentonig geworden. Zijn beatkeuze is te saai, zijn flow te lusteloos en hij lijkt nogal op automatische piloot te gaan. De Gucci van het begin tot grofweg 2011-2012 was meesterlijk, dus ik ga gewoon die tijd koesteren.

Maar toch kan ik het niet laten af en toe nog wat nieuws te proberen, al word ik daarin vaak hard teleurgesteld. Jammer.

Zeker respect voor die man..... zit in jail en toch allemaal projecten met ik noem Migos Young Thug Pee Wee Longway Young Dolph Young Scooter Rich Homie Quan .......... en het gaat maar door.
Hij is er altijd vroeg bij als het om nieuwkomers gaat die zeg maar doorbreken. Niet alle albums zijn top maar ik ga ze reviewen heb vandaag ook felix brothers gedaan een project van gucci dolph pee wee.

Terug naar de plaat The Oddfather, leuke tracks maar geen hoogtepunten.
Flight Risk (***)
Trap On Wheels (***)