Blood on the Wall - Awesomer (2005)

Label: The Social Registry

1. Stoner Jam (3:05)
  2. Reunited on Ice (3:01)
  3. Heat from the Day (1:50)
  4. I'd Like to Take You Out Tonight (3:37)
  5. You Are a Mess (2:13)
  6. Keep Your Eyes (1:58)
  7. Gone (1:31)
  8. Mary Susan (2:54)
  9. Hey, Hey (0:49)
  10. Can You Hear Me (1:40)
  11. Right to Lite Tonight (2:19)
  12. Get the Fuck Off My Cloud (1:49)
  13. Dead Edge of Town (2:09)
  14. Gone to Heaven (3:01)
avatar van grovonion
verassend weinig aandacht voor deze toch wel leuke plaat. Ik kan niet zeggen dat ik een grote fan ben na het luisteren van de plaat doch de eerste helft is zeker wel de moeite. Ik vind het tweede deel iets te licht vallen (zo vanaf track . Hiermee bedoel ik dat het eerder punk flarden zijn dan volgroeide songs, zoals bij de eerste 7 wel het geval is.

avatar van eviljoke
Ik hoor in de eerste nrs een grote invloed van de vroegere Sonic Youth. Het klinkt zeker niet slecht, weinig vernieuwend dat wel, maar je kan er wel eens stevig mee uit de bol gaan.