Gary Moore - Live at Bush Hall 2007 (2014)

Rock / Blues
Label: Eagle

1. If the Devil Made Whiskey (3:20)
  2. Thirty Days (3:43)
  3. Trouble at Home (5:51)
  4. Hard Times (3:30)
  5. Eyesight to the Blind (2:58)
  6. I Had a Dream (7:56)
  7. Too Tired (5:14)
  8. Gary's Blues 1 (4:33)
  9. Don't Believe a Word (8:35)
  10. Still Got the Blues (6:50)
  11. Walking by Myself (4:53)
  12. The Blues Is Alright (9:11)
  13. Sundown (6:58)
avatar van IntoMusic
Maand van de bluesreleases: 22 sept de nieuwe van Bonamassa en een dag later komt Moore (R.I.P.) met deze gave setlist. Benieuwd naar de kwaliteit.

avatar van viking1
Oh oh oh wat is dit optreden ook weer geweldig. Draai deze en live from London (van 3 jaar later 2009) vorige week op lp gekocht is net uit. deze heb ik op cd maar zeer de moeite waard . Weet niet waar mijn voorkeur voorlopig naar uit gaat beide prachtige optredens. En 'n genot om naar te luisteren. Deze heerlijke rauwe bluesrock maar ook wat rustigere nummers. Wat was gery toch goed en net als mijn favoriete gitarist (rory gallagher) eeuwig jammer dat ze niet meer onder ons zijn. Maar dit toch mooie herinneringen.... En niets mooier deze live registraties. Absolute toegevoegde waarde voor mij dit. Prima kwaliteit. Heb deze op cd en die klinkt prima. Live London op lp. Dikke aanrader dit live album. En live geeft toch vaak iets meer beleving is rauwer en ruiger dan 'n studio album. Dit is genieten.