Maxx - To the Maxximum (1994)

Duitsland
Dance
Label: Blow Up

1. To the Maxximum Part I (2:17)
  2. To the Maxximum Part II (2:19)
  3. No More (I Can't Stand It) (4:42)
  4. I Can Make You Feel Like (5:56)
  5. Get-A-Way (3:47)
  6. Suddenly (4:20)
  7. Heart of Stone (4:18)
  8. Fight (4:19)
  9. Voodoo Child (5:36)
  10. You Can Get It (4:26)
  11. Ritmo de La Casa (4:17)
  12. Should I Stay, Should I Go (4:56)
  13. I Want You (5:21)
  14. Maxximum Extacy (3:22)
  15. The Maxx Experience (4:32)
avatar van monique
0,5
get a way was nog wel een aardig nummer,maar de rest van dit album is ronduit slecht

avatar van Lennonlover
get away is een FANTASTISCH nummer. Daarom laat ik hem er net door (2.5) de rest is zwak tot zeer zwak

avatar van kaztor
1,0
Heb deze cd nog ergens in een vergeten tas liggen (ja, ik ben best selectief!). De eerste 2 nummers waren voor zover ik me herinner wel leuk, maar voor de rest is het No More (I Can't Stand It)!!

avatar van musicfriek
Nummer 3 en 5 zul je bedoelen..

avatar van Sjaan
Zoiets,kvond het niet heel slecht,sommige nummers zelfs wel gewaagt. Zag ik 2 unlimited ofzo niet zo snel doen.....

avatar van Djarune
Get-A-Way is nogsteeds 1 van de beste eurodance hits ooit. Maxx hoort samen met Snap, IceMC, La Bouche, Culture Beat, 2Unlimited, Captain Hollywood Project, Leila K etc. tot de beste eurodance acts. Kan geen cijfer geven aan een album van 15 nummers waar ik 1 geweldig vind. De rest is eigenlijk een kopie van de Get-A-Way.

avatar van T.O.
Hmm...dit zit voor mij meer in de categorie 'nooit leuk geweest'

avatar van musicfriek
Typische jaren 90 dancenummer, dat Get-A-Way. Zit steeds te wachten dat die 'rapper' boom diggy diggy boom gaat 'rappen', iets wat je nogal veel hoorde bij dit soort nummers (Ice MC bv.). Blijf het wel een catchy nummer vinden en daarmee ben ik ook gelijk wel klaar met Maxx

avatar van RogerV
1,0
Dit was inderdaad een van de mindere eurodance klonen.

avatar van Osiris Apis
'Get-a-way' geweldig

avatar van Sjaan
No more i cant stand it was ook wel ok...