Markus Reuter - Sultry Kissing Lounge (2014)

1 stem

Duitsland
Label: Unsung

1. Kandi [Krakow, 20 March 2014] (6:41)
  2. Patricia [Mainz, 23 March 2014] (4:58)
  3. Francesca [Chieti, 29 March 2014] (4:38)
  4. Lorena [Prague, 27 March 2014] (5:45)
  5. Olga [Firenze, 2 April 2014] (5:05)
  6. Veronica [Milano, 31 March 2014] (6:35)
  7. Valentina [Warsaw, 19 March 2014] (4:12)
  8. Julia [Roma, 1 April 2014] (6:05)
  9. Brigitte [Bologna, 30 March 2014] (4:44)
  10. Josefine [Riga, 04 April 2014] (6:57)
  11. Roberta [Pratteln, 26 March 2014] (5:29)
  12. Michaela [Essen, 25 March 2014] (6:32)
  13. Gabrielle [Reichenbach, 21 March 2014] (9:54)
avatar van Brunniepoo
Tijdens de lentetour van 2014 begonnen de concerten van The Crimson Projekct met soundscapes van Markus Reuter op touch guitar. Tijdens het einde van de soundscape verschenen drummers Tobias Ralph en Pat Mastelleto op het podium waarna het echte concert begon met B'boom.

Een aantal van deze soundscapes zijn nu gebundeld op Sultry Kissing Lounge, helaas zonder de soundscape van Zoetermeer. Ook van de zomertour zijn opnames gemaakt en deze zullen ongetwijfeld ook nog wel als cd verschijnen (voorlopig zijn ze alleen digitaal verkrijgbaar).

Een en ander valt gedeeltelijk te beluisteren op Bandcamp.

avatar van Brunniepoo
Prachtige muziek, absoluut, maar toch wel twee dingen die ik aan te merken heb op dit album. Ten eerste is 77 minuten soundscapes misschien toch wel een beetje veel van het goede - hoe mooi ze individueel ook mogen zijn. Ten tweede gingen deze soundscapes op het podium - zoals gezegd - over in het eerste nummer van de reguliere set. Hier was dat niet mogelijk, dus sommige nummers breken hier best lelijk af en dat stoort toch wel een beetje.