1-800-New-Funk (1994)

Funk / Soul
Label: Bellmark

1. MPLS - Minneapolis (4:28)
  2. George Clinton - Hollywood (4:33)
  3. Nona Gaye en Prince - Love Sign (4:32)
  4. Mayte - If I Love U 2Night (4:20)
  5. The Steeles - Color (4:21)
  6. The N.P.G. - 2Gether (5:07)
  7. Margie Cox - Standing at the Altar (3:55)
  8. Mavis Staples - You Will Be Moved (4:12)
  9. Madhouse - 17 (5:24)
  10. Nona Gaye - A Woman's Gotta Have It (4:31)
  11. MPLS - Minneapolis [Reprise] (0:49)
Vreemd album: Love Sign met Nona Gaye vond ik al geen hoogvlieger, maar de hele combinatie op dit album ontgaat mij volkomen.

avatar van dennisversteeg
Allemaal satelliet-acts van Prince bij elkaar op een CD. Wisselend van kwaliteit, maar gemiddeld simpelweg prima funky pop.

george clinton nummer is goed, 2gether van the npg ook, lovesign vind'k beter op crystal ball

avatar van T.O.
Ik stuitte vandaag op de video van Love Sign, toch al zo'n 25 jaar niet meer gezien haha. Geregisseerd door Ice Cube.
Dit is trouwens een verzamelaar met nieuwe tracks toch?

avatar van Funky Bookie
Los van het feit dat het een gekke verzamelaar is, luistert het wel lekker weg. Ik luister hier toch wel met plezier naar.

avatar van Darkzone
Ik kwam deze cd gisteren bij de plaatselijke kringloop tegen en uiteraard meegenomen voor €0,75.